23948sdkhjf

Konkursramt streetfood-marked genåbner

Street Food Esbjerg, der gik konkurs lige før sommerferien, bliver efter planen afløst af et nyt internationalt madmarked på samme lokation, det ombyggede Esbjerg Teater.

Det skriver JydskeVestkysten.

- Jeg ved, at der er lagt meget tid og energi i Street Food Esbjerg, og man havde ønsket mere for stedet, end det resultat man nåede. Den opgave håber jeg, at jeg kan løfte, så Street Food Esbjerg når de resultater og drømme, som de tidligere ejere havde for stedet, siger den nye ejer, Dan Lia Christensen, til avisen.

Han har 20 års erfaring i at drive forretning i Esbjergs bar- og diskoteksmiljø, og nu har han købt konkursboets aktiver i form af blandt andet inventar i fælleskøkken, borde, stole, markise og varelager.

Han har for nyligt solgt sine andele i seks barer og diskoteker og har i den forbindelse underskrevet en konkurrenceklausul som gør, at han indtil 1. januar 2020 ikke må drive restaurationslignende virksomhed i Esbjerg. Derfor åbner Esbjergs nye streetfoodmarked først i foråret 2020, skriver JydskeVestkysten.

Der var plads til 600 gæster i Street Food Esbjerg, som krævede en investering på cirka seks millioner kroner til ombygningen af den gamle biograf.

Ved åbningen var der 12 madboder at vælge imellem, mens der kun var otte tilbage ved konkursen. I alt havde syv af boderne opsagt deres aftaler pr. 31. august i år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078