Mjødbryggeri flytter ind i gammel likørbygning
Det skriver Sjællandske Medier.
Mjødgård blev etableret på Djursland i 2009, men da Thomas Priiskorn købte bryggeriet i begyndelsen af sidste år, flyttede han det til Stevns - og nu er han flyttet den korte tur til Dalby og den gamle Heering-grund, hvor der stod "nogle utroligt gode bygninger, som nærmest kaldte på Thomas Priiskorn", som Sjællandske Medier formulerer det.
Læreruddannede Thomas Priiskorn har brygget mjød i over 15 år og bruger nu al sin tid på at lave den berømte hedvin gæret på honning. Kunderne er ikke mindst museer, delikatesseforretninger, osteforretninger og private.
Åbningen af Mjødgård i de nye, 330 kvadratmeter store lokaler bliver markeret med åbent hus 1. september.
- Vi glæder os helt vildt, for det er nogle spændende muligheder der ligger og venter os. Stemningen i lokalet er tip top, så vi ser frem til mange gode timer i de nye lokaler, hvor der også er blevet plads til en lille lounge, konstaterer Mjødgård på sin hjemmeside.