23948sdkhjf

Kendt hotelejer fyrede alle i køkken og restaurant

Der har været krise i nogle år i Enan Galalys hotelkoncern.

- Men nu er vi ved at være ude af krisen og ovenpå igen, siger hoteldirektøren, der ejer 10 hoteller i Danmark, Marokko og Egypten. deriblandt Hotel Phønix i Aalborg.

I kriseårene har der været kæmpet for bare at holde hotellerne kørende. Men det har kostet på vedligeholdelsen.

- Jeg må indrømme, at jeg har forsømt hotellet i Aalborg i den periode. Og derfor har jeg besluttet at lave en renovering af hele bygningen, og det indbefatter også, at vi skal have totalrenoveret restauranten og opdateret køkkenet, siger han.

Og en totalrenovering kræver, at man iagttager rettidig omhu.

- For at have råd til totalrenoveringen er det nødvendigt ikke samtidig at have lønmæssige forpligtelser. Ellers er der ikke råd til at renovere. Sidste år havde vi lønudgifter på over 14 millioner kroner, og hvis noget af hotellet skal lukkes ned, så kan vi ikke have de samme udgifter næste år, siger Enan Galaly.

Derfor afskedigede han 25. juni alle ansatte i køkkenet og restauranten pr. 1. januar 2020, cirka ni ansatte, hvoraf kun to stadig mangler job.

- Jeg holder af og respekterer mine medarbejdere. Det er mig, der bukker for dem. Jeg vil gerne have dem tilbage igen, når hotellet igen er det førende i Aalborg. Men jeg kan ikke forpligte mig til det nu, siger Enan Galaly.

Renoveringen forventes at koste mellem 25 og 50 millioner kroner og vil pågå hele 2020. Man er allerede så småt i gang enkelte steder på hotellet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109