23948sdkhjf

Bite og Bella klar til to fødevaredage

Onsdag åbner Bite Copenhagen for tredje år i træk dørene til to dage, der ifølge arrangørerne er "spækket med viden, inspiration og innovative løsninger på fremtidens fødevareudfordringer."

Messen i Bella Center i København præsenterer nyheder inden for food tech, bæredygtighed, grej, råvarer og gastronomisk viden.

- Med et væld af innovative udstillere bliver der rig mulighed for at blive up to date med fremtidens fødevarer. Og udstillerne er mere end klar, konstaterer Bite Copenhagen.

En af udstillerne er kaffeselskabet Slow, som producerer kaffe i skovområder med det formål at bevare og gendanne verdens skove. Slow arbejder direkte sammen med kaffebønderne for at sikre, at det er i bøndernes interesse at bevare træer og skove. Bønderne er sikret at kunne afsætte hele deres høst og får 40 procent af betalingen for høsten seks måneder forud.

Slow sørger desuden for uddannelse, tørreborde, nødfond og andre initiativer som del af det sociale ansvar.

- Vi startede med at ville bevare og genplante skovområder og fandt ud af, at kaffeproduktion var et oplagt udgangspunkt. I dag arbejder vi blandt andet ud fra FN’s Verdensmål og tænker bæredygtighed ind i alt, hvad vi gør - uden det går ud over kvaliteten på kaffen, siger Alexander Stig Nielsen, medstifter af Slow, i en pressemeddelelse.

Alle, der arbejder i fødevarebranchen, har gratis adgang til messen. Billetter kan forudbestilles her: Bite-billetter




Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078