23948sdkhjf

Skyder millioner i bestil-en-kok-projekt

Booking-sitet Chefmade, hvor privatpersoner kan bestille en professionel kok til at tilberede middag i privaten eller ude hos en virksomhed, har fået en solid kapitalindsprøjtning-

Morten Larsen, der er tidligere topchef i Just Eat og stifter af Hungry.dk, har således skudt 10 millioner kroner i Chefmade sammen med Just Eat-rigmanden Ditlev Bredahl.

Hidtil har Morten Larsen været bestyrelsesformand i Chefmade, og han bliver nu også del af den daglige ledelse i virksomheden, som blev stoftet af Christoffer Tellefsen og Jacob Bülov Espensen i begyndelsen af 2017.

- De to stiftere er relativt unge mennesker, som ikke har prøvet at ekspandere en virksomhed eller rejse penge, som skal investeres effektivt. Det har jeg arbejdet med i mange år, siger Morten Larsen til Børsen.

Han skal nu være med til at etablere Chefmade uden for Danmarks grænser - senest i første kvartal næste år på mindst ét nyt marked, nævner avisen. Under alle omstændigheder forventer Morten Larsen underskud de næste fem år., i Danmark isoleret set dog kun de næste to år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078