23948sdkhjf

Landets fjerdestørste bryggeri klar med ny direktør

Danmarks fjerdestørste bryggeri, Bryggeriet Vestfyen, har sat navn på sin nye administrerende direktør. Rasmus Damsted Hansen sætter sig permanent i chefstolen for den Assens-baserede virksomhed efter et halvt år som konstitueret direktør.

Det oplyser bryggeriet i en pressemeddelelse.

Rasmus Damsted Hansen tog i første omgang midlertidigt over som topchef, da bryggeriet i februar afbrød samarbejdet med direktøren gennem 16 år, Poul Mark.

Vestfyens bestyrelsesformand, Poul Bertelsen, nævner i pressemeddelelsen, at han er overbevist om, at bryggeriet i den 39-årige fynbo har fundet den helt rigtige kandidat til at løfte virksomheden ind i fremtiden.

- Rasmus har, siden han takkede ja til at overtage stillingen som konstitueret ved årets begyndelse, vist os, at han er den rigtige mand for bryggeriet, og blandt andet derfor er valget faldet på ham. Vi har gennemgået en både lang og grundig proces med et stærkt og kvalificeret kandidatfelt. En enig bestyrelse endte dog med at pege på Rasmus, så vi er meget tilfredse. siger formanden.

Udfordringer
Rasmus Damsted Hansen kom til Bryggeret Vestfyen i 2018 som salgsdirektør.

- Der er ingen tvivl om, at det sidste halve år også har budt på en del udfordringer i forbindelse med indkøring af en ny pakkelinje, ligesom vi har foretaget en række afskrivninger, taget nogle engangsomkostninger og investeret i at bygge den fremtidige organisation. Men jeg glæder mig over, at vi i tråd med strategien allerede har fået større fokus på vores brands og oplever vækst på både specialøl og læskedrik, samtidig med at vi skaber en mere rentabel private label-produktion.

- Vi kan også glæde os over, at vi på grund af vores brede portefølje bliver mere og mere attraktive for restaurationsbranchen, og på eksportsiden ser vi positive resultater af vores øgede fokus på landene omkring os. Endelig begynder investeringen i Indslev Bryggeri at bære frugt, og sammen med investeringerne i vores produktionsapparat og i vores organisation får det mig til at se meget optimistisk på fremtiden for Bryggeriet Vestfyen, siger Rasmus Damsted Hansen.

Han har tidligere arbejddet hos blandt andre Svansø Food, Alfred Pedersen & Søn, Danpo og Løgismose Meyers.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094