23948sdkhjf

Madklubben-stifter hædret med pris

Manden bag restaurantkæden Madklubben, Anders Aagaard, blev torsdag hædret med Temaprisen ved landskåringen af Årets Ejerleder 2019. Temaprisen gives for at have skabt en stor succes og en imponerende vækst med formål og værdier øverst på agendaen.

Ifølge arrangørerne - PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans - er Anders Aagaard en fighter, der flere gange i sin karriere i restaurationsbranchen har måttet starte forfra, blandt andet efter et fejlslået eventyr i London.

Madklubben-imperiet tæller nu 24 spisesteder fordelt i København, Aarhus og Esbjerg og bespiser mere end en million gæster årligt.

- Anders er nærværende, autentisk og ikke mindst ærlig – og så rammer hans spisekoncept bredt og gør Madklubben til allemandseje blandt danskerne. Temaprisen går kort sagt til en ejerleder, der gennem ydmyghed, hårdt arbejde og et fokus på formål og værdier har formået at skabe en virksomhed, som har medvirket til at ændre danskernes spisevaner, siger markedsdirektør Jakob Ullegård, Dansk Erhverv, i forbindelse med kåringen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078