23948sdkhjf

Chokolademager fejrer VM-guld med ny butik

For syvende år i træk tog chokolademager Mikkel Friis-Holm mandag guld med hjem til Danmark ved International Chocolate Awards i Guatemala.

Friis-Holm Chokolade løb med den store hædder for deres chokoladebar O’Payo Milk 50%. Baren løb med guldmedaljer for bedste etisk handlede mælkechokolade og bedste økologiske mælkechokolade, lige som den også lå til grund for kåringen af Friis-Holm Chokolade som verdens bedste chokolademager.

Byder indenfor i egen butik
Friis-Holm Chokolade gjorde i sidste uge det første rigtige indtog i København, da de åbnede deres helt egen stade i Torvehallerne i hjertet af hovedstaden.

Den 5. december får chokoladeglade danskere så mulighed for at smage verdens bedste chokolade i Friis-Holm Chokolades nyåbnede butik i hjertet af København, inden chokolademesteren i begyndelsen af det nye år indvier en ny oplevelsesfabrik under det bæredygtige fødevarefællesskab En del af Herslev.

Sidste år var Mikkel Friis-Holm med til at stifte det bæredygtige fødevarefællesskab og oplevelsessted En del af Herslev, og her har Friis-Holm Chokolade i samarbejde med Herslev Bryghus siden bygget en åben chokoladefabrik, hvor gæster kan opleve kakaoens komplekse rejse fra bønne til etisk, bæredygtig chokoladebar helt tæt på.

En drøm, der blandt andet blev muliggjort af en lånekampagne på platformen Coop Crowdfunding, hvor man med hjælp fra over 200 backere rejste en million kroner til projektet på bare fire timer.

- Vi er rigtig glade for vores to nye steder, som giver os mulighed for både at sælge fantastisk chokolade og formidle vores principper i øjenhøjde. Vores stade i Torvehallerne er en stærk ambassade i hovedstaden, som vi håber mange vil besøge, og som vi samtidig håber kan vække folks interesse for at dykke endnu dybere ned i chokoladens fascinerende historie med et besøg på vores nye fabrik i Herslev blot 50 km fra København, forklarer Mikkel Friis-Holm.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078