23948sdkhjf

Cofoco og Naturli’ går i samarbejde om færdigretter "i kokkekvalitet"

Cofoco, der driver en stribe restauranter og leverer frokostordninger i København, har indgået et nyt samarbejde om plantebaserede færdigretter med Naturli' Foods.

Resultatet af det nye samarbejde er "en serie af grønne færdigretter i kokkekvalitet", som parterne formulerer det. De første produkter er allerede færdigudviklet, og den første række af færdigretter bliver fulgt op af salater, wraps og sandwiches. Alle produkterne er 100 procent plantebaserede og skal sælges fra supermarkedernes kølediske, til de professionelle køkkener eller indgå i frokostordninger, fortæller Cofoco og Naturli'.

- Vi er begge drevet af at inspirere danskerne til at spise mere klimavenligt og dermed plantebaseret. Det vil vi gøre ved at byde på måltider, der viser, at plantebaserede retter kan smage fantastisk og være fyldt med gode proteiner. Vi kommer til markedet med en produktpalette af grønne måltider, som ganske enkelt ikke findes magen til på markedet, og som der er en stor efterspørgsel på, siger Cofoco Food-direktør Kåre Find Nielsen.

De første retter er klassikere i en plantebaseret udgave, deriblandt Pipfri rød karry, Lasagne, og Chili sin carne, alle med Naturli' Foods nyudviklede ærteprotein som grundsten.

- Vi ved, at første skridt i en madrevolution handler om at vise forbrugerne, at plantebaserede fødevarer kan smage mindst lige så godt som de animalske retter, som de fleste af os er vokset op med. Og så skal maden være nem at gå til i en travl hverdag, nævner Henrik Lund, direktør i Naturli’.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078