23948sdkhjf

Meyers Køkken omlægger til måltidskasser

Hvad stiller man op som spiller på markedet for måltider ud af huset, når firmafester, fødselsdage og andre komsammener aflyses fra den ene dag til den anden?

Hos Meyers Køkken er svaret måltidskasser.

Far i dag har cateringvirksomheden, der blev grundlagt af kokken Claus Meyer for 30 år siden, sat en håndfuld af sine kokke i sving med at producere mad, som skal leveres på danskernes dørtrin allerede fra næste uge, oplyser Meyers Køkken i en pressemeddelelse.

- I en tid hvor børnepasning, skoler og, ja, selve hverdagen er sat ud af spil, er vi mange, der kan få brug for et afbræk fra den. Andre har mere travlt end nogensinde. Derfor sadler vi om i vores cateringkøkken, der også er ramt af situationen, siger Claus Meyer i et opslag om tiltaget på de sociale medier.

- I gryderne har vi både ungernes favoritter, vegetarretter og klassikere; tilberedt fra bunden af vores kokke og med sæsonens råvarer, tilføjer han.

Lige som mange andre danske virksomheder har Meyers Køkken oplevet, at tæppet pludselig er blevet trukket væk under den hidtidige forretningsmodel. Siden regeringen og samfundet gradvist begyndte en reel nedlukning i sidste uge, er omsætningen i Meyers Køkken dalet med 95 procent, oplyser virksomheden.

- Vi står stadig med hovedet i maskinrummet og er i gang med at kortlægge, hvordan den her krise påvirker os, og hvordan vi kan benytte os af regeringens hjælpeinitiativer til at minimere skaderne, siger direktør i Meyers Køkken Carl Johan Paulsen .

- Men vi er ikke gode til at læne os tilbage og vente. Derfor handler vi nu, fordi vi med Meyers Måltidskasser ser et produkt, der kan imødekomme flere af de udfordringer, både vi og samfundet står overfor.

Potentielt en fast del af sortimentet
Omlægningen blev besluttet onsdag morgen. Samme dag blev der udviklet menuer, og en hjemmeside blev udviklet torsdag, så måltidskasserne kunne lanceres i dag, fredag.

Meyers Køkken ser produktet som en "pop-up"; et blandt flere initiativer, der ikke nødvendigvis er en del af forretningen, når verden bliver normal igen, men som kan hjælpe virksomheden gennem en tid præget af økonomisk usikkerhed.

- Hvis det bliver en overvældende succes, kigger vi selvfølgelig på muligheden for at genintroducere Meyers Måltidskasser som en fast del af sortimentet. Men ligesom vi nu tilbyder vores virksomhedskunder grab 'n' go-sandwiches i stedet for den traditionelle frokostbuffet, så ser vi også måltidskasserne som en midlertidig løsning, vi ikke desto mindre er meget stolte af at være blevet klar med så hurtigt, siger Carl Johan Paulsen.

Meyers Måltidskasser leveres hver onsdag i og omkring København, Aarhus, Odense og Aalborg. Bestillingsfristen er den forgående søndag kl. 23:59.

Prisen er 65 kroner pr. person pr. dag eller 59 kroner pr. person ved mere end fem personer
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079