23948sdkhjf

Fjerkræspecialist dykkede på bundlinjen

Den aalborgensiske fødevarevirksomhed Euro Poultry krøb i 2019 under tre millioner kroner i overskud efter skat for første gang siden 2013.
Resultatet, som ledelsen anser for at være tilfredsstillende, blev et plus på 2,96 millioner kroner, hvor der året før var et overskud på 4,109 millioner. Bruttofortjenesten faldt fra 15 til 13 millioner kroner.

Euro Poultry blev stiftet af Mikael Kristensen i 1999, og han er stadig direktør og eneejer i virksomheden, der tilbyder en lang række fjerkræprodukter, både ferske og tilberedte. Der var i 2019 gennemsnitligt 16 medarbejdere, tre færre end året før.
For regnskabsåret 2020 forventer ledelsen et dårligere resultat end i 2019, og det skyldes især usikkerheden i forbindelse med corona, fremgår det af ledelsens bemærkninger.
- Det vurderes, at alle selskabets markeder er påvirket af udbruddet. Om end det er i et tidligt stadie og derfor vanskeligt at forudsige effekten heraf, er det ledelsens vurdering, at udbruddet kan resultere i betydelige økonomiske konsekvenser for kommende regnskabsår dog uden at være en direkte trussel mod virksomhedens eksistens, konstaterer ledelsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078