23948sdkhjf

Ny fødevarekonference fokuserer på teknologiske løsninger

Teknologisk Institut holder 19. november en fødevarekonference, der sætter spot på udfordringer og teknologiske løsninger i fremtidens bæredygtige fødevareproduktion.

–  Klimaneutral og bæredygtig fødevareproduktion er fødevarebranchens største udfordring og mulighed. På den nye konference kommer vi med bud på, hvordan teknologi kan bidrage til denne agenda. Vores mål med konferencen er, at endnu flere virksomheder får adgang til denne viden og til at samarbejde med hinanden og med os, siger Lars Hinrichsen, der er divisionsdirektør på Teknologisk Institut.

På konferencen får deltagerne indsigt i nye trends og teknologiske muligheder, som kan gøre en forskel i en bæredygtig produktion. Konferencen byder på en blanding af inspirationsoplæg og konkret demonstration af de nye muligheder, lover arrangørerne.

Midt på dagen er der pause i indlæggene og adgang til et messeområde. Her fremviser Teknologisk Institut nye teknologier, som er på vej, men endnu ikke er at finde på markedet. Derudover demonstrerer indbudte virksomheder eksempler på klimasmarte løsninger og produkter,

Konfeencen 19. november foregår hos Teknologisk Institut i Taastrup.

Instituttet forventer, at konferencen bliver en tilbagevendende begivenhed hvert eller hvert andet år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094