23948sdkhjf

Gigantisk tarteletsucces fortsætter: 14 ton udleveret på otte timer

Diagonalkroen i Give fortsætter med at have enorm succes med en ny produktion af tarteletfyld.

Først solgte kroen på under en uge cirka to ton - og da indehaver Henrik Henriksen og køkkenchef Lasse Lindberg i går begyndte at udlevere en ny produktion, stod kunderne i lange køer for at få deres bestillnger: I løbet af otte timer blev der udleveret 14 ton, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Tarteletfyldet bliver solgt i bøtter med tre liter i hver.

Succesen har betydet, at Diagonalkroens eget køkken er blevet for lille, så ejeren har lejet sig ind i et større køkken. Derudover har køkkenchef Lasse Lindberg måttet have ekstra bemanding udefra.

- Lasse har ringet til alle kokke, han kender, for at få dem til at hjælpe, siger Henrik Henriksen til Vejle Amts Folkeblad.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.088