Stauning sætter dato på whiskylancering
Stauning Whisky er endelig klar til at frigive de gyldne dråber den 30. juni.
Food Supply er blevet gjort opmærksom på, at Stauning Whisky ikke er alene om at fremstille whisky herhjemme.
Således startede Ørbæk Destilleri en produktion tilbage i 2007.
Vi beklager fejlen.
Den 30. juni 2012 frigives de første flasker fra Stauning Whisky.
På denne dato har både ”Peated 1st Edition Stauning Single Malt Whisky” og ”Traditional 1st Edition” nemlig ligget tre år på fad, hvad de berettiger til betegnelsen whisky.
Læs også: Vestjysk whisky på menuen hos verdens bedste
Stauning Whisky oplyser, at man endnu ikke har lagt sig fast på et program for dagen, men det ligger dog fast, at alle forudbestilte flasker kan afhentes den 30. juni.
Rundvisning og whiskydag
Inden da vil der være mulighed for rundvisning på whiskydestilleriet i forbindelse med vinterferien i uge 7 på datoerne lørdag 11. februar, søndag 12. februar, mandag 13. februar og onsdag 15. februar – alle dage fra kl. 15.00.
Endvidere har de ni mænd bag Stauning Whisky planlagt en vaskeægte ”whiskydag” lørdag den 3. marts, hvor der vil blive budt på lidt fast føde som supplement til otte forskellige whiskyer, der serveres med Ulrik Bertelsen og Henrik Olsen som kyndige guider.
Tre af whiskyerne kommer i øvrigt fra Stauning Whisky.
Sidstnævnte arrangement har plads til 90 gæster, og Stauning Whisky henviser til destilleriets hjemmeside for bestilling af billetter.