Årets fødevarekonkurser: Det endte ofte med godt humør
Selv om en stribe af landets fødevarevirksomheder og restaurantkæder gik konkurs i løbet af 2020, endte det i mange tilfælde alligevel godt.
For eksempel kunne Food Supply i marts fortælle, at den fynske chokoladefabrik Konnerup & Co, var gået konkurs for anden gang på tre år efter at en lageroptælling gav en grim overraskelse: Lageroptælling trak tæppet væk
I maj kom så den gode nyhed om, at Konnerup & Co. var reddet med Georg Jensen Damask som ny ejer, og stadig med chocolatier Henrik Konnerup som daglig drivkraft:
Ny ejer: Konkursramt chokoladefabrik reddet igen
Midt i april kom det frem, at rejevirksomheden Crown Seafood på havnen i Esbjerg var gået konkurs, men at hovedaktionær Kent Jensen, forsøgte at redde aktiverne ud af konkursboet:
Rigmand forsøger at redde konkursramt rejevirksomhed
Og bare et par uger senere viste det sig at være lykkedes: Hele Crown Seafood blev overtaget af Kent Jensen, som også selv satte sig i direktørstolen:
Rejevirksomhed er reddet efter konkurs
Andre artikler om virksomheder, der var dømt ude, men som kom tilbage på sporet:
Fødevareproduktion genopstår efter konkurs
To restaurantkæder reddet fra konkurs
Søgaard Saft genopstået fra de døde
2020 bød dog også på konkurser, der i hvert fald ikke umiddelbart blev fulgt op af en redningsaktion:
Milliardær er gået konkurs med energidrik
Madkoncern lader cateringben gå konkurs
Luksuspizzakæde er konkurs i Danmark
13 Dalle Valle- og Café A-spisesteder er konkurs