Ny messe med fokus på det offentlige køkken
Den nye fagmesse Cook & Care, der afholdes for første gang i maj, sætter fokus på det offentlige køkken.
- Der produceres næsten 1 million portioner mad dagligt i det offentlige regi, og fokus på økologi og rene råvarer er stærkt stigende. Hertil kommer en kompetent grund- og efteruddannelse, siger Philip Schumann, der som projektleder er en af bagmændene bag messen, som arrangeres af Danske Fagmesser.
Banen er åben
Cook & Care bliver en del af Health & Rehab Scandinavia, som afvikles i Bella Center 22.-24. maj 2012, og Philip Schumann forventer, at næsten 10.000 gæster vil lægge vejen forbi de to messer i Bella Center.
- Messen koncentrerer sig om forskellige arbejdsområder i det offentlige både med hensyn til den enkelte patient og den ældre medborger samt den daglige kantinedrift til medarbejderne og egne personalegrupper, siger Philip Schumann og tilføjer, at faglige input i form af workshops og seminarer er velkomne.
- Vi har ikke tilrettelagt dette endnu, så banen er helt åben, understreger han.
Kontaktinformationer og en standoversigt kan findes på Cook & Cares hjemmeside .