Esbjerg Mejeri er bedst til samarbejde
Klare retningslinjer udarbejdet i dialog mellem ledelse og medarbejdere udløser en samarbejdspris til Esbjerg Mejeri.
Det skriver Landbrug & Fødevarer, som angiver klare retningslinjer for efteruddannelse, seniorpolitik, dødsfald, afskedigelser, sygefravær og jubilæer, der alle sammen er udarbejdet i dialog mellem ledelse og medarbejdere som den udløsende faktor.
- I har gennem flere år formået at holde dampen oppe for at forbedre medarbejdertrivselen på virksomheden, så det er fuldt fortjent, at I får prisen, sagde Nils Juhl Andreasen, direktør i SALA og formand for SALA/LO Samarbejdsnævnet ved prisoverrækkelsen til mejeriet, der er en del af Arla Foods.
Også medarbejderinddragelse og en markant omstillingsvilje blev fremhævet ved prisoverrækkelsen, som blev overværet af både mejerichef Jan Vraa Mikkelsen og fællestillidsrepræsentant Carsten Hjorth samt stort set alle medarbejdere.