Stryhns klar med postej uden lever
Hvis man tænker postej med lever, når man tænker Stryhns - så kan man godt begynde også at tænke i andre baner.
Stryhns Gruppen lancerer således tirsdag en ny, plantebaseret postej som alternativ til den velkendte leverpostej - endnu et skridt på vej mod koncernens mål om at levere et grønt alternativ til alle kerneprodukter, fortæller Stryhns i en pressemeddelelse.
Den nye veggiepostej er lavet på ærteprotein og linser og krydret med røget jalapeño, paprika og tomat.
- Frem mod 2025 har vi forpligtet os til at udvikle grønne alternativer til alle vores kerneprodukter. Vores nye veggiepostej er det tredje i rækken – og selv om det er en stor opgave, vi har sat os selv på, ser vi frem til at være eksemplet på, at det er muligt tilbyde produkter, der performer. På såvel miljøhensyn som på smagen, siger Lars Bo Christiansen, der er marketingdirektør i Stryhns Gruppen.