Crispy Foods' ærteeventyr venter stadig på det store gennembrud
Crispy Food Nordic, som blandt andet producerer ærteprotein på sin fabrik i Nakskov, Nakskov Mill Foods, er endnu ikke kommet op i det proteingear, som virksomheden havde håbet.
Det fortæller direktør Christian Bring til Folketidende.
- Vi er ikke på fuld kapacitet i vores produktionsanlæg lige nu, så det store gennembrud har vi ikke fået endnu. Inden for de næste to-tre år håber vi at komme op på fuld kapacitet. Vi kan mærke, at de store markeder og de store kunder begynder at røre på sig i en grad, vi ikke har set tidligere, så vi er meget fortrøstningsfulde, siger Christian Bring til mediet.
Nakskov Mill Foods investerede i 2020 investerede knap 35 millioner kroner i et produktionsanlæg til fremstilling af ærteprotein.
Koncernen bruger også selv ærteprotein, da den via Ota-brandet har lanceret fire middagsretter med ærteprotein - frikadeller, bolognese, falafel og chili non carne.