23948sdkhjf

- Vi stopper nu: Jysk cateringfirma konkurs efter voldsom vækst

Cateringfirmaet Gadens Gourmet i Bjerringbro er gået konkurs efter flere år med voldsom vækst.

Det skriver Viborg Stifts Folkeblad

Virksomheden var drevet af Christian Høver Rasmussen, men ejet af hans kæreste, Vivi Fredslund Krogh, og hendes søn Oliver Fredslund Krogh.

Gadens Gourmet tjente ifølge avisen oprindeligt sine penge på at lave mad ud af huset samt udleje pølsevogne. Det blev løbende suppleret med butik i Ulstrup, køkken og udleveringsstged i Langå og levering af skolemad til cirka 15 skoler i Midtjylland.

I et opslag på Facebook fortæller Christian Høver Rasmussen om baggrunden for, at han har trukket stikket:

- Et par meget hektiske dage har gjort at der nu kommer et på alle måder træls og trist opslag. Gadens Gourmet lukker og slukker.

- Gadens Gourmet har igennem de sidste mange måneder været presset på flere fronter, og det har nu betydet at vi har besluttet at kampen skal slutte, vi kapitulerer, og vælger det vigtigste i livet TIL, i stedet for at vælge det fra som vi har gjort i næsten 4 år nu, konstaterer han.

Det fremgår, at stress og arbejdspres i høj grad ligger til grund for beslutningen:

- Ikke flere opkald om morgenen kl 04.15 fordi man lige skal høre om agurken i lille Adams sandwich kan undlades, eller et opkald kl 23.30 om aftenen hvor man lige skal høre om man kan få 4 stk smørrebrød næste middag, fordi Lise kommer på besøg. Ikke flere aftaler med familien som skal aflyses eller flyttes, fordi Bent lige får 4 mennesker på besøg, og gerne vil have mad til 5 lørdag kl 17.

- Alt dette har jeg gjort fordi jeg elskede at drive Gadens Gourmet, og fordi at det var service vi skulle leve af. Stress blev større, presset endnu større, og servicen begyndte at halte, og det kan vi ikke leve med, så vi stopper nu, fastslår Christian Høver Rasmussen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078