Udviklingen af fremtidens bæredygtige fødevarer og produktion kræver de bedst mulige forhold.
Derfor samler Teknologisk Institut sine aktiviteter indenfor fødevarer, landbrug og produktion i en af Nordens største videnscentre på sine områder.
Fra 1. januar 2023 bliver instituttets afdelinger AgroTech, Danish Meat Research Institute (DMRI) og Prod...
Teknologisk Institut samler afdelinger i ny "fremtidssatsning"
![](https://image.nordjyske.dk/users/nordjyske/images/71579092.jpg?t%5Bstrip%5D=true&t%5Bcrop%5D%5Bwidth%5D=1600&t%5Bcrop%5D%5Bheight%5D=1067&t%5Bcrop%5D%5Bx%5D=0&t%5Bcrop%5D%5By%5D=0&t%5Bresize%5D%5Bwidth%5D=660&t%5Bresize%5D%5Bheight%5D=440&accessToken=5b8dda4450ba7308686e12c00724efac513cd8d2160a07e940f5184869a62d02)
Teknologisk Instituts nyoprettede division skal i endnu højere grad hjælpe fødevareindustrien med at finde bæredygtige løsninger i hele værdikæden, siger administrerende direktør Juan Farré. PR-foto: Teknologisk Institut
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement