23948sdkhjf

Cateringkæmpe rundede 10 milliarder i omsætning

Cateringkoncernen Euro Cater, der via Dansk Cater ejer blandt andet AB Catering og BC Catering, er for første gang oppe på en årlig omsætning på 10 milliarder kroner.

Det fortæller topchef Henrik Ellegaard til FødevareWatch i forbindelse med færdiggørelsen af det seneste regnskab for koncernen med hovedkvarter i Svenstrup i Nordjylland.

Regnskabet omfatter af regnskabstekniske årsager kun otte måneder, frem til udgangen af september i år. Omlægningen skyldes, at koncernen i begyndelsen af i år fik Lego-ejeren Kirkbi som medejer i stedet for den engelske kapitalfond Intermediate Capital Group.

De otte måneder gav en omsætning på 7,4 milliarder kroner i selskabet Euro Cater Holding A/S, men ifølge Henrik Ellegaard er årsomsætningen altså over 10 milliarder kroner, hvor tallet var 8,1 milliarder året før.

- Vi har aldrig oplevet så stor en travlhed, som siden samfundet genåbnede i februar. Der har været den vildeste travlhed i både Danmark og Sverige, hvor alle har haft lyst til at gå ud og spise hos vores kunder. Det er virkelig gået stærkt,  siger Henrik Ellegaard til FødevareWatch.

På bundlinjen viser det nye regnskab et overskud på knap 113 millioner kroner, hvor der for hele året før stod 314 millioner.

Euro Cater har cirka 70 procent af sin omsætning i Danmark og resten i Sverige.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126