23948sdkhjf

Medie: Mille Food går konkurs

Mille Food skal ikke længere producere modermælkserstatning til det kinesiske marked.

Selskabet er i dag erklæret konkurs, bekræfter administrerende direktør Søren Bakmann Madsen til FødevareWatch.

I september indsendte Mille Food en begæring om rekonstruktion i Skifteretten i Hillerød, da Mille Food blev erklæret insolvent og ikke længere var i stand til at betale sine regninger.

Måneden efter var der dog udsigt til, at selskabet kunne føres videre i en ny konstruktion.

Det krævede dog, at virksomheden kunne skaffe omkring 50 millioner kroner til sine kreditorer inden nytår, da de ellers ville trække støtten til den fremførte redningsplan.

- Vi har fået en forhåndstilkendegivelse fra majoriteten af kreditorerne om, at de vil stemme ja for rekonstruktionsforslaget under den forudsætning, at vi har lukket sagen og er i land med pengene inden 31. december, siger Philip A. Borreschmidt, der er udpeget rekonstruktør og advokat hos Mazanti-Andersen Advokatpartnerselskab, i slutningen af november til sn.dk.

Samtidig kræver Fødevarestyrelsen 32 millioner kroner fra selskabet i forbindelse med en sag om ulovlig import. I 2019 kom det frem, at Mille Food havde importeret ulovlige ingredienser fra Kina til Danmark, hvorefter det havde solgt sine produkter i Kina kategoriseret som et dansk produkt.

Sagen fik Fødevarestyrelsen til at beslaglægge 375 paller med modermælkserstatning, og den er fortsat ikke afsluttet, skriver FødevareWatch.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078