23948sdkhjf

Ny direktør på Nørrebro Bryghus

Bryghusets to ejere har nu sat navn på den nye direktør, som er en gammel kending af huset.
Maj Toppenberg er med virkning fra 1. oktober ny direktør i Nørrebro Bryghus.

Det meddeler den ene ejer, Frederik Heegaard, til Berlingske Business. Forfremmelsen af Maj Toppenberg, der i 10 år har stået i spidset for selskabets restaurant, betyder samtidig, at den anden medejer i form af Lars Thuesen fratræder sin formelle titel som direktør.

- Lars Thuesen er medejer og formand for bestyrelsen, så i praksis har han ikke fungeret som direktør. Det er Maj Toppenberg, der i praksis har fungeret som leder, så derfor er det meget naturligt, at hun også skulle have direktør-titlen. Hun har gennem en årrække leveret nogle resultater, som vi har været godt tilfredse med, siger Frederik Heeberg.

Læs også: Flere millioner til Nørrebro Bryghus

De to kompagnoner har til sammen skudt omkring 50 mio. kr. ind i bryghuset, men med udnævnelsen af den nye direktør er det planen, at pengene efterhånden skal rulle den anden vej.

- Nu skal Maj fremlægge et budget i oktober, og så ser vi på det. Vi havde en god august og en dårlig september, men vi kommer tæt på break-even. I 2013 skal vi gerne igen have sorte tal, siger Frederik Heegaard.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063