23948sdkhjf

Dødshjælp: Tidligere direktør vil prøve at redde Irma

Dagligvarekæden Irma har måske en chance for at overleve, selv om ejerne hos Coop i går offentliggjorde, at de vil lukke kæden.

Den tidligere Irma-direktør Alfred Josefsen fortæller således til TV2, at han ønsker at gøre et sidste forsøg på at redde Irma. Han stiller sig til rådighed som bestyrelsesformand, hvis nogle investorer vil forsøge at redde Danmarks ældste dagligvarebutik

- Når jeg sidder og ser på tallene, så er det ikke skræmmende. Så med lidt forskellige tilgangsvinkler  ville det ikke afskrække mig at stille mig i spidsen for noget af det, siger Alfred Josefsen til TV 2.

Han var direktør for Irma fra 1999 til 2012, og han oplyser, at han siden november har  kendt til beslutningen om, at landets 65 Irma-butikker lukker.

Ifølge Coops plan bliver de ni største af de 65 Irma-butikker konverteret til den nye kæde med navnet Coop, som koncernen danner ved at sammenlægge SuperBrugsen, Kvickly  og Irma. Andre 28 butikker skal blive til 365discount og de 11 mindste til Brugsen, mens 17 lukker.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079