Det sker: Food + consumer trends
Pej gruppens trendeksperter introducerer for niende gang fødevarebranchen for de største og mest relevante trends for perioden 2014-17.
På programmet er blandt andet oplæg om tidsånd og forbrug i Skandinavien, de alternative salgskanaler, de unge madentusiaster, food flop og Peter Lund Madsens vurdering af fødevarebranchens produktudvikling i relation til den sukkerhungrende krybdyrshjerne.
Du får naturligvis også et indblik i praktiske og konkrete foodtrends frem mod 2017, når pej gruppen præsenterer det nye Food Trend Map. Et værktøj, der indeholder de fire største megatrends og 12 mikrotrends fra den netop offentliggjorte Ridderhjelmsrapport - der er et trendstudie i hvordan vi handelr, tilbereder og spiser mad i fremtiden.
Konferencen er for alle aktører inden for fødevarebranchen, fra producenter over kæder og butikker til restauranter og hoteller.
Hvor og hvornår?
Herning den 30. oktober
Købehavn den 1. november
Oslo den 6. november
Du kan stadig nå at tilmelde dig og få mere information på www.foodkonference.dk