Se årets vinder af Mejeribrugets Initiativpris
Mejeribrugets Initiativpris 2012 går til et godt eksempel på, hvordan samarbejde mellem forskere, myndigheder og erhvervet kan skabe sikre fødevarer til gavn for forbrugerne.
Prisen blev overrakt i forbindelse med fejringen af Mejeriforeningens 100 år jubilæum på FoodTech ’12 i Herning.
- Der er tale om samarbejde mellem det offentlige og private, når det er bedst. En særlig dansk model med meget stor fokus på fødevaresikkerheden. Det har taget sin tid, men betyder samtidig, at vi alle kan være helt trygge ved at nyde de danske råmælksoste, siger Mejeriforeningens direktør Jørgen Hald Christensen, som overrakte prisen i Herning, til Food & Culture.
Med prisen følger en check på 25.000 kr., som Mejeriforeningen har valgt at donere til DTU’s arbejde med mikrobiologi og mejeriprodukter.
Læs mere om Mejeribrugets Initiativpris 2012 på Food & Cultures hjemmeside .
Kilde: Food & Culture