Langenæs Bageriet skal lave bryllupskage til kendispar
Chefkonditor Palle Sørensen fra Langenæs Bageriet skal kreere kagen til Christiane Schaumburg-Müller og Liam O’Connors julebryllup.
Langenæs Bageriets chefkonditor vandt sidste år guld i disciplinen Bedste Dessert ved VM i Chokolade, og det er netop dette mesterværk, der vil være fundamentet i kendis-parrets bryllupskage.
Chokolade med chokolade
Torsdag var det vordende brudepar på besøg hos Langenæs Bageriet, hvor de sidste detaljer omkring kagen blev aftalt.
- Palles talent er jo indiskutabelt, og vi har aldrig været i tvivl om, at det var ham og Langenæs Bageriet, der skulle stå for vores bryllupskage. Palle er bare ekstremt dygtig, hvad angår sammensætning af smagsnuancer og i det hele taget æstetikken, roser Christiane Schaumburg-Müller.
Verdens Bedste Dessert indeholder masser af den belgiske kvalitetschokolade Callebaut og derudover blandt andet noget så eksotisk som avocado-fromage.
- Både Christiane og Liam er meget glade for chokolade, og de er begge helt vilde med desserten, fortalte chefkonditor Palle Sørensen efter sit møde med parret.
Langenæs Bageriets konditor røber samtidig, at han forventer, at kagen til årets bryllup vil blive knap halvanden meter høj.
Årets dessert
Vinderdesserten, der altså også skal være årets bryllupskage, er dog ikke forbeholdt den udvalgte skare, der er inviteret til brylluppet på Valdemar Slot på Tåsinge. Desserten er nemlig årets nytårsdessert hos Langenæs Bageriet, og dermed får aarhusianerne også mulighed for at smage den fantastiske kage.
- Det er svært at forestille sig en mere velegnet dessert til nytårsaften. At kunne fejre årets festligste dag med Verdens Bedste Dessert, det er jo helt oplagt, fortæller bagermester Michael Spottag.