23948sdkhjf

Tung spiller på lakridsmarkedet har købt op i Sverige

Rålakrids-leverandøren Scagro i Gesten ved Vejen har været på opkøb i Sverige, hvor Scagro har købt familievirksomheden Chemapack.

Det skriver JydskeVestkysten.

Chemapack er specialiseret i at ompakke og sælge kemikalieprodukter i mindre portioner, og Scagro-ejer Christian Jensen fortæller til mediet, at  det er den svenske virksomheds handel med medicinalindustrien, der er interessant for Scagro.

Nu bliver udstyret fra Chemapack flyttet til Gesten, hvor Scagro har sikret sig god plads til det:

- For at kunne håndtere en større mængde kemikalier til medicinalindustrien, der stiller høje krav til ting som kvalitetsstyring og rengøringsprocedurer, har vi bygget om for flere millioner kroner. Det har været en bekostelig affære, men vi har gjort det, fordi vi forventer, at salg til medicinalindustrien kan gøre en forskel for omsætningen, siger Christian Jensen til JydskeVestkysten.

Gesten-virksomheden har hovedparten af sin omsætning placeret i salg af fødevareingredienser som lakridspulver, frysetørrede bær og frugter samt forskellige hjælpestoffer.

ikke mindst konfektureindustrien er vigtig for Scagro, som ifølge Christian Jensen leverer cirka 85 procent af al rålakrids, der bliver brugt i Skandinavien.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062