23948sdkhjf

Fynsk chokolade-nybegynder satser på flere hundrede forhandlere

Godt to år efter at have etableret chokoladevirksomheden Fyns Chokolade på Midtfyn er indehaver Stefan Nielsen Madsen fyldt med optimisme. 

Ikke kun fordi han for nylig fik et internationalt gennembrud med en bronzemedalje i Chocolate Awards, en slags europamesterskab for chokolademagere. Men også fordi han får bredt sine chokolader ud til flere og flere forhandlere.

Det skriver fyens.dk.

- Jeg afsætter min chokolade til en række butikker på Fyn, og efterhånden har jeg også fået butikker i Jylland, på Sjælland og i København med, så det bliver til omkring 30 faste aftagere. Målet er at jeg skal op på et par hundrede, og så skal jeg også gerne have min online-shop op at køre, siger Stefan Nielsen Madsen til mediet.

Han oplyser også, at den ugentlige produktion er på 25 kilo, og at forretningen dermed løber rundt, men at han har kapacitet til at nå op på det dobbelte.

Stefan Nielsen Madsen er uddannet tjener og kok, men begyndte for nogle år siden at eksperimentere med forskellige bønner, ingredienser og teknikker vedrørende chokolade.

- Og da jeg så ramte plet, vidste jeg at jeg var nødt til at dele det med andre, konstaterer han på Fyns Chokolades hjemmeside.

Han importerer og rister selv sine bønner fra Mellemamerika og blander dem med kakaosmør og økologisk, dansk roesukker. Alt er økologisk, og flere af chokoladerne er desuden laktosefri og veganske.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082