23948sdkhjf

Arla har ansat ny kommunikationsdirektør

Efter syv år som ansvarlig for koncernens kommunikation stopper Nick Hindle i Arla. Hans afløser bliver Mariam Sommerfeldt Skovfoged, som i dag er direktør for ejerkommunikation i Arla.

Det oplyser Arla i en pressemeddelelse.

Mariam Sommerfeldt Skovfoged, der nu får titel af Senior Vice President for Corporate Communications, begynder i stillingen 1. august. Hun har været direktør for ejerkommunikation i koncernen siden 1. marts sidste år.

Tidligere har hun hentet erfaring i fly- og detailhandelsbrancherne og har også arbejdet i et dansk ministerium.

- Jeg er meget tilfreds med at kunne udnævne Mariam til denne vigtige stilling i Arla. Mariam har et stærkt cv og en solid erfaring, og hun har allerede haft stor indflydelse på ejeragendaen i sin tid i Arla. Hun er en stærk leder, der har bredden og erfaringen til at træde ind i denne nøglerolle for Arla, siger Hanne Søndergaard, Hanne Søndergaard, der er Executive Vice President for Agriculture, Sustainability and Communications (ASC) i Arla.

Nick Hindle forlader stillingen ved udgangen af juli.

-  I sin tid i Arla har Nick Hindle sat et stærkt aftryk. Han har drevet virksomhedens kommunikation i en international retning, og han har styrket forbindelsen mellem kommunikation og Arlas kommercielle funktioner, konstaterer Arla i pressemeddelelsen.

Ifølge koncernen er ændringen "en del af den løbende styrkelse af ASC-organisationen for at levere på Arlas Future26-strategi, herunder yderligere styrkelse af samarbejdet med ejere, medarbejdere, kunder og andre eksterne interessenter".

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079