De første 12 år som ejer af Kathrine Andersen Chokolade koncentrerede Jakob Skovsgaard sig om at lave fyldte chokolader.
I begyndelsen af 2020 satte han gang i en stor småkageproduktion, og nu har han igen udvidet sortimentet på fabrikken i udkanten af Aarhus.
- Før sommerferien begyndte vi at lave frostvarer, og det går rigtig godt. Cookies og b...
Kager på frost er nyt forretningsben for chokoladechef
Cookies og brownies har været med til at løfte Kathrine Andersen Chokolade ud af krisen
Småkagerne fra Kathrine Andersen Chokolade er blevet suppleret med cookies og brownies på frost. Foto: Kathrine Andersen Chokolade
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement