23948sdkhjf

Innovation, pålidelighed, bæredygtighed og hygiejne i fokus

Pålidelighed og innovativt design har sikret FUJI PACKAGING en førende position på markedet for Flowpakmaskiner til både mindre og større fabrikker indenfor Pharma- og foodindustrierne i Europa.

Pålidelighed og innovativt design har sikret FUJI PACKAGING en førende position på markedet for Flowpakmaskiner til både mindre og større fabrikker indenfor Pharma- og foodindustrierne i Europa.

FUJI PACKAGING har 40 års erfaring på det danske marked og leverer maskiner til en lang række brancher inden for fødevareindustrien. Innovation er et stærkt konkurrenceparameter i dag og med til at optimere virksomhedens Flowpakmaskiner, fortæller Torsten Brocks, salgschef for Danmark og Nordtyskland, hos FUJI PACKAGING:

”Vores pålidelige maskiner med mulighed for en høj hygiejnestandard er kendte på markedet. Vi er til stede i Danmark, Tyskland og andre europæiske lande fra vores hovedsæde i Sønderborg. hvorfra vi hurtigt kan servicere FUJI maskinerne, som bl.a. pakker chokolade, ost, bageriprodukter, kød og pølser i fødevarebranchen. Vores maskiners pålidelighed er enormt vigtig for vores kunder, som ved, at maskinerne er driftssikre og hurtige at tage i brug.”

Patenteret system og mere miljørigtige emballager

Den japanske, familieejede virksomhed bygger mere end 1000 Flowpakmaskiner om året, og det giver ifølge Torsten Brocks en høj troværdighed omkring virksomhedens maskiner. Med det store antal har FUJI PACKAGING bedre mulighed for at udvikle løsninger på området. I dag efterspørger virksomhedens kunder blandt andet flere miljørigtige løsninger, som kan håndtere de bæredygtige folietyper. Det er en del af konkurrencen og udviklingen på markedet, så producenterne har ikke blot en enkelt type emballage og kræver fleksibilitet af deres udstyr.

”Der er våde og tørre emner, der skal pakkes meget tæt, derfor er maskinernes svejseteknik udviklet, så den sikrer, at temperaturen ikke svinger særlig meget. Dette system er patenteret. I fremtiden vil vi sikkert se flere eksempler på overgangen til emballering med papirtyper. Det gør, at papir og plast skal kunne anvendes på samme maskine,” forklarer han og tilføjer, at Danmark er et meget stabilt marked på food- og Pharma-områderne med innovativ pakning og processer.”

Fortsat fokus på hygiejne og innovation

En del af fokus på markedet for Flowpakmaskiner ligger i dag fortsat på hygiejne og muligheden for effektiv og hurtig rengøring af maskiner og maskindele. FUJI PACKAGINGs maskiner udmærker sig blandt andet ved at være hurtige at rengøre, og det er let at tage enkelte dele ud og rengøre, ligesom meget kan klares uden brug af værktøj.

”Vi skal hele tiden være klar til at møde kundernes behov for f.eks. nye produktstørrelser – også med High-Speed-maskiner, hvor pakningen samtidig skal være gastæt – eller for eksempel med folie fra neden, fra oven eller 3- eller 4-sidede pakninger. FUJI PACKAGING leverer maskiner til mange af Danmarks store virksomheder indenfor både fødevare- og Pharmaindustrien.” understreger han.

Om FUJI PACKAGING

Moderkoncernen FUJI Machinery Co. Ltd., Japan har en mere end 75 år lang historie med bygning af pakkeanlæg og beskæftiger i dag omkring 750 medarbejdere, hvoraf omkring 100 er designere og konstruktører.

Som ’Flow Pack’-specialist udvikler FUJI PACKAGING skræddersyede pakkeløsninger, som opfylder forbrugernes stigende convenience-krav. For eksempel med den kendte FUJI Reseal-it genlukspakning eller genanvendelig PP monolagsfolie til hakket kød, hvor der spares 70% pakkemateriale.

Læs mere på www.fuji-packaging.dk

 

Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109