Storkøkken satser på flere lokale råvarer
Fælleskøkkenet, der er ejet af Region Sjælland samt Guldborgsund og Lolland Kommune, har som mål at få flere lokale råvarer i gryderne.
Missionen kan dog først realiseres i 2017, for først her udløber de nuværende indkøbsaftaler.
- Vi er bundet af de aftaler, der er lavet. Men 2017 er lige rundt om hjørnet, så vi skal allerede nu i gang med at forberede, at det spirende mekka af fantastiske lokale råvarer, der dyrkes på Lolland-Falster, kan komme ind i vores produktion, når vi skal lave et nyt udbud. De lokale producenter har også brug for tid til at finde sammen i selskaber, der kan levere den volumen, vi efterspørger, siger køkkenchef Kirsten Skovsby til lokalmediet.
Det er i øjeblikket tre firmaer fra Jylland og København, der leverer fødevarer til køkkenet.
Link til originalartikel: http://folketidende.dk/artikel/stork%C3%...