23948sdkhjf

Virksomheder tjener penge på ansattes slankekure

Amerikansk forskning viser, at det er en god investering for arbejdsgiveren at investere i de ansattes slankekure.
Det betaler sig at give penge for at lade sine medarbejdere slanke sig. Det giver nemlig mere på bundlinjen i sidste ende, viser ny amerikansk forskning. Det skriver MediLexicon, verdens største onlinesamling af sundhedsindustrielle forskningsresultater.

Den omtalte forskning er baseret på en testgruppe af 890 overvægtige, som i løbet af et år modtog en lang række arbejdsgiverbetalte ydelser i form af bl.a. coaching, kostråd og motionstilbud, som skulle hjælpe dem til vægttab.

Ifølge forskernes resultater kunne 40 pct. af de samlede besparelser henføres til øget produktivitet blandt medarbejderne, mens de resterende 60 pct. skyldtes besparelser i virksomhedernes personalemæssige sundhedsudgifter.

Selvom der her er tale om en amerikansk undersøgelse, hvor virksomhedernes udgifter til sundhedssikringer er meget højere end herhjemme, er forskningens resultater et slagkraftigt argument for, at arbejdspladsen skal spille en mere aktiv rolle i forhold til at forbedre de ansattes sundhed. Det skriver EPN.

Kilde: EPN

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079