Pastafabrik med vokseværk
Pastella har femdoblet sit produktionsareal, efter Beauvais fredag indviede sine nye fabriksfaciliteter i Skovlund.
- Beauvais har valgt at investere, fordi man har vurderet, at frisk pasta er et marked i vækst. Vi håber og tror på, at efterspørgslen vil stige, forklarer HR direktør Elisabeth Voss om baggrunden for fabriksudvidelsen.
Erfaring bibeholdes i virksomheden
Samtidig fortæller Elisabeth Voss, at produktionen i Fredericia fra dag ét har kørt på lånt tid. Beauvais købte Pastella af Arla Foods i april 2007, og i handlen indgik et 100 procent ejerskab af fabrikken i Skovlunde, mens man indgik en lejeaftale i forhold til produktionsfaciliteterne i Fredericia.
- Vi har derfor fra første færd undersøgt muligheden for at bygge nyt eller udvide eksisterende produktionsanlæg, og løsningen endte af flere årsager med en udvidelse i Skovlund, meddeler hun.
Valget faldt på Skovlunde, fordi Beauvais her havde mulighed for at udvide med de ønskede kvadratmeter, og samtidig havde man netop her en medarbejderstab på 12 mand med rette erfaring. Senere har 10 ansatte fra Fredericia valgt at takke ja til tilbuddet om at flytte med, så der på nuværende tidspunkt er 22 medarbejdere med den relevante baggrund.
- Det er naturligvis glædeligt, at vi har kunnet bibeholde så meget viden og erfaring i virksomheden, kommenterer HR direktøren.
40 medarbejdere i produktionen
På den nye fabrik kører der nu tre moderne produktionslinjer. To er hentet op fra Fredericia, mens den sidste er en nyinvestering.
Indkøringen er forløbet uden problemer og Elisabet Voss kan berette, at fabrikken allerede nu kører fuld produktion. Til at fuldføre implementeringen har Beauvais haft ekstra bemanding på, men når alt igen er normaliseret, venter man at kunne beskæftige 40 ansatte.