23948sdkhjf

Han vil åbne 20 frokostrestauranter med fisk

Iværksætter fra Greve har store planer

Indehaveren af Lars Berg vil sælge Café Jenners for at satse på Jenners Seaside koncept

Den 45-årige iværksætter og erhvervsmand Lars Berg, der har trådt sine barnesko i Greve, har sat den populære strandvejscafé Cafe Jenners til salg for 2,65 millioner.

Indehaveren af fiskerestauranterne Jenners Seaside i Greve og Køge, Lars Berg, har store planer om gøre konceptet til en landsdækkende kæde.

Derfor har han sat en af sine andre forretninger, strandvejscaféen Café Jenners i Greve, til salg for 2,65 millioner kroner.

- Jeg holder utrolig meget af Café Jenners og de mennesker, der kommer her. Vi har fået skabt alt det, jeg drømte om. Vi har kunder alle ugens dage og tjener gode penge. Men det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg som indehaver skal bruge helt vildt meget tid på at drive en café som den her.

- Jeg har brug for mere tid og overskud til at tænke nye tanker og opsøge nye udfordringer. Derfor kom jeg til den konklusion en mørk vinterdag i januar, at nu skal jeg i gang med noget nyt og spændende, og derfor har jeg sat driften af Café Jenners med inventar til salg, fortæller 45-årige Lars Berg.    

Han åbnede i foråret 2015 frokostrestauranten Jenners Seaside i Mosede Havn ved Greve og bredte kort tid efter ideen ud til Køge Havn. Dette frokostkoncept i et havnemiljø har han fået så meget smag for, at han nu vil gør alvor af at udleve drømmen om at komme til at drive 20 tilsvarende frokostrestauranter i Danmark.
 
Lars Berg arbejder nu på eventuelt at bringe investorer eller partnere ind for at realisere drømmen om at udvide frokostrestaurantkonceptet til hele landet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079