Champagnegalop skyder Foodexpo 2010 i gang
Søndag startede Foodexpo i Herning. Horesta formanden Jens Zimmer Christensen opfordrede i sin åbningstale til at lægge krisesnakken på hylden.
Det er søndag formiddag, og adm. direktør Georg Sørensen fra Messecenter Herning indtager talerstolen og byder velkommen.
- Tak for opbakningen og støtten fra jer fremmødte, det er ikke en selvfølge i disse tider. Jeg er glad for, at I er med til at knække den negative kurve i branchen, siger han.
Han opfordrer til at aktørerne i branchen rykker tættere sammen i år.
- Foodexpo er stedet hvor dagsordener sættes og dagsordener drøftes, og messen er en unik mulighed for at finde inspiration, hvad enten man er gæst eller udstiller, siger han og fortsætter:
- Jeg håber, 2010 bliver et år med mere optimisme og fremgang.
Det midtjyske stråler
Jens Zimmer Christensen, formand for Horesta ser også frem til messen de kommende dage:
- Man bliver i godt humør af at se hvordan, det midtjyske stråler af entusiasme og virkelyst, det er det, vi har brug for, siger han og kommer med følgende opfordring til deltagerne på messen:
- Læg krisesnakken fra jer og sæt mødet mellem fagfolk i centrum.
Med et håb fra Jens Zimmer Christensen om et stort fremmøde, skydes Foodexpo i gang til tonerne af en jazzet champagnegalop.