Friland profilerer sig i Køln, Paris og Berlin
Indenfor de sidste par uger har Friland været repræsenteret med stand ved to meget forskellige fødevarefremstød i Europa.
Den er blandt de bedst kendte fødevaremesser i verden, og for Friland er det en god lejlighed til at pleje det franske marked, som indenfor det seneste par år er vokset til at være den største aftager af dansk økologisk svinekød.
Til Berlin i november
I Køln deltog Frilands tyske datterselskab Friland J. Hansen sammen med syv andre økologiske virksomheder i kokkesymposiet Chef Sache, som havde deltagelse af over tusind kokke fra især Tyskland.
Økologisk Landsforening koordinerede deltagelsen, som også resulterede i, at den anerkendte gastronomiske magasin, Port Culinaire, massivt omtalte det nordiske køkken og dansk økologi.
Den 8. november markerer Friland sig atter i Tyskland, når 15 økologiske virksomheder profilerer sig på Den Danske Ambassade i Berlin i et fremstød for dansk økologi.
Også her vil Friland være repræsenteret ved sit tyske datterselskab, Friland J. Hansen.