23948sdkhjf

Thisted Bryghus snød lidt med rejsegildet

Thisted Bryghus holdt onsdag rejsegilde på bryggeriets nybygning, der blandt andet skal rumme den fremtidige brygning af øl.

- Torsdag 24. januar 2019 var en historisk dag for Thisted Bryghus. Vi tog første spadestik til en tiltrængt udvidelse til over 30 millioner kroner, som skal fremtidssikre bryghuset mange år frem. Byggeriet begynder nu at kunne ses. De første vægge er nu rejst. Og det er det, vi fejrer her i dag, sagde direktør Aage Svenningsen ved rejsegildet.

Ifølge Wikipedia er rejsegildet den fest, som bygherren holder for håndværkere, arkitekt og teknikere, når murene står færdige, bjælkelaget er lagt og tagkonstruktionen rejst. Så anses bygningen for at være etableret.

- Det lever vi ikke helt op til i dag. Det skyldes blandt andet, at vi er en lille bitte smule bagud med at få rejst de elementer, der skal udgøre murene. Men det sker i løbet af de kommende dage. Og så ikke mindst det faktum, at de tanke, vi skal have ind i det nye bryghus, er så store, at de skal hejses ind. Derfor kan vi ikke lægge taget på, før det er sket. Så vi holder vores egen fortolkning af rejsegildet her i dag, sagde Aage Svenningsen.

Det nye bryggeri skal efter planen stå klar til december.






Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08