23948sdkhjf

Michael Laudrup måtte sælge vin til kostpris

Fodboldikonet Michael Laudrup, der siden 1999 har importeret og solgt vin sammen med kompagnonen Per Kristensen Buhl, havde regnet med et overskud på 1,5 millioner kroner i det seneste regnskabsår, der sluttede 30. juni.

Makkerparret måtte nøjes med et plus på 415.000 kroner i Laudrup Vinimport, og det skyldes ikke mindst, at coronakrisen medførte lukning af mange af de restauranter, der er kunder, fremgår det af regnskabet.

- Udbruddet og spredningen af covid-19 primo/medio 2020 har bevirket, at virksomhedens omsætning til horeca-segmentet i perioden marts til og med juni næsten forsvandt, hedder det i ledelsens bemærkninger.

- Vi har i begrænset omfang kunnet reducere virkningerne af denne omsætningsreduktion ved øget salg online af vine til nedsatte priser, står der også i årsrapporten. Det fremgår, at der er solgt "en del" vine til kostpris for at skabe positiv likvidet i andet kvartal.

Laudrup Vinimport, med Per Kristensen Buhl som direktør, har ifølge regnskabet modtaget 502.000 kroner i lønkompensation under coronakrisen. Det betyder, at virksomheden samlet set undgik underskud i regnskabsåret

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.469