23948sdkhjf

Peter Larsen Kaffe mistede millioner i coronaregnskab

Efter overskud i omegnen af 12 millioner kroner i hvert af de foregående fire regnskabsår må Peter Larsen Kaffe i det netop offentliggjorte 2019/20-regnskab notere sig en tilbagegang til 8,5 millioner efter skat på bundlinjen.

I en kommentar til regnskabet peger direktør Claus Bertelsen på, at regnskabet er påvirket af Coronakrisen

- Nedlukkede virksomheder, hoteller og restauranter samt aflysningerne af sommerens festivaller og events har givet et tilbageslag i forhold til forventningerne. Men økonomien er stadig solid, og de cirkulære ambitioner er tårnhøje, konstaterer han i en pressemeddelelse.

Direktøren henviser til, at den traditionsrige kaffevirksomhed er i fuld gang med at genopfinde sig selv og sit forretningsgrundlag med udgangspunkt i cirkulær økonomi og FN’s Verdensmål. Kaffens enorme nyttepotentiale skal udnyttes 100 procent, og affald skal være fortid inden 2030, hedder det.

Derfor bliver partnerskaber med uddannelses- og forskningsinstitutioner, andre virksomheder og kunder en afgørende del af Peter Larsen Kaffes strategi og arbejde i fremtiden, påpeger Claus Bertelsen.

- Vi kan ikke udnytte kaffeplantens fulde potentiale alene, men med vores traditioner for bæredygtighed og samarbejde kan vi gøre det i fællesskab med andre, siger han.

Det nye regnskabet gælder de 12 måneder frem til udgangen af juni 2020.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111