23948sdkhjf

Grossistfirma spinder igen guld på snacks

Vækst, mere vækst, Nordthy. Den nordjyske fødevareleverandør fortsætter de seneste års fremgang ved at præsentere et 2022-regnskab med store plusser.

Omsætningen voksede med 150 millioner kroner til 593,2 mio. kr., mens bundlinjen viste 37 millioner mod 28,8 millioner i 2021. Også driftsresultatet gik et godt stykke opad til 48,5 millioner fra 36,6 millioner.

De store tal overgik forventningerne, kan man læse i årsberetningen fra ledelsen, der har direktørerne Søren Wittrup Lukassen og Lars Oddershede Lukassen i spidsen:

- Den økonomiske udvikling og resultatet af årets drift er realiseret bedre end forventet og anses for tilfredsstillende. Omsætningen udviser en stigning på 34 pct., mens årsresultatet er steget med 28 procent.

Ser Nordthys ledelse fremad, regner den med endnu et godt resultat.

- Selskabet forventer en fortsat stigende omsætning i 2023 både via organisk vækst og via opkøb af nye forretningsaktiviteter. Resultatet forventes at lande på niveau med 2022 grundet store investeringer og udviklingen i renteniveauet, oplyses det i ledelsesberetningen.

Ifølge regnskabet foretog Nordthy i begyndelsen af i år strategiske opkøb af BS Import og Nordic Nutrient. De to selskaber ”forventes at bidrage med opretholdelsen af selskabets resultat i 2023.”

Vækst i den store skala har været et velkendt begreb for Nordthy, der blandt andet sælger snacks, kiks, kager, nødder og konfekture. I 2021 fordoblede selskabet sin bundlinje efter at have vækstrater på mellem 26 og 34 procent præsentationen af mærket ”Nordthy” i 2015.

Nordthy fungerer som grossist mellem producenter og leverandører til en række fødevare- og dagligvarekæder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078