23948sdkhjf

Fadølsekspert køber op i fire lande

Odense-virksomheden Micro Matic, der producerer udstyr til udskænkning af fadøl, har indgået en aftale om køb af fire virksomheder i fire forskellige lande.

Sælgeren er hollandske Aalberts N.V., som efter planen afhænder Disptek Group til Micro Matic 31. august, oplyser den fynske milliardkoncern i en pressemeddelelse.

Disptek Group består af de fire virksomheder Taprite i USA, DSI i Tyskland, Vin Service i Italien og Disptek UK i Storbritannien.

- Opkøbet styrker Micro Matics position som en af de mest fremtrædende producenter og leverandører på det globale marked for drikkevareudskænkning, konstaterer Micro Matic i pressemeddelelsen.

De fire firmaer i Disptek Group tilbyder tilsammen en lang række produkter og services på markedet for udskænkningsudstyr, herunder anstikkere, fadkoblinger, regulatorer, bar guns, fadølstårne, dispensere og andet udskænkningsudstyr.

- Vi har haft et stort fokus på vores internationale tilstedeværelse de seneste år, og med opkøbet udbygger vi vores position og får mulighed for at tilbyde endnu bedre produkter og services til vores kunder på globalt plan, fortæller Micro Matics økonomidirektør og midlertidige topchef, Anders Nørgaard.

Han nævner, at Disptek Group og dens 275 medarbejdere er internationalt anerkendt i udskænkningsindustrien og leverer løsninger til kunder i mere end 65 lande.

- Opkøbet er i tråd med vores strategiske ambitioner om at udvide vores globale aktiviteter. Nu er målet at accelerere væksten i vores nye organisation gennem tæt samarbejde med ledelse og medarbejdere i Disptek Group. Sammen med dem vil vi finde måder at optimere synergipotentialet mellem de lokale Micro Matic-virksomheder, siger Anders Nørgaard.

Parterne ønsker ikke at oplyse, hvad Micro Matic skal betale for de fire virksomheder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.925