23948sdkhjf

Madleverandør tilbyder fri levering fra 21 restauranter

Efter knap et år på det danske takeaway-marked har leveringstjenesten Foodora landet to københavnske restaurantkæder, Jagger og Otto.

Dermed kan kunder i hovedstadsområdet bestille burgere, pommes frites og pizza fra de to kæders i alt 21 restauranter og få det leveret af Foodoras bude.

- Vi er rigtig glade for at have indgået den her aftale, da Jagger og Otto er to meget stærke aktører på den københavnske madscene. For dem betyder det bredere rækkevidde ud mod nye gæster, mens københavnerne får flere valgmuligheder, når de skal bestille takeaway, siger Oliver Frost, landechef for Foodora Danmark, i en kommentar til aftalen.

Han lader forstå, at de nye muligheder med Jagger og Otto er led i en større vækststrategi.

Aftalen omfatter 16 Jagger- og 5 Otto-restauranter. For at markere åbningen af Jagger og Otto på Foodora tilbyder platformen fri levering til kunderne de næste par uger, oplyser Oliver Frost.

Tilbyder levering fra restauranters hjemmeside

Som noget nyt arbejder Foodora også på et koncept med navnet Logistics as a Service. Det betyder, at kunder fremover kan få maden leveret af Foodoras cykelbude, når de bestiller takeaway direkte fra restauranters platforme.

- Det er vores ambition, at alle vores erhvervsdrivende samarbejdspartnere på sigt kan bestille vores bude til at levere ordrer, de får gennem deres egne kanaler, hvad enten det gælder app, hjemmeside eller telefon, siger Oliver Frost.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.426