23948sdkhjf

Madspilds-app fortsætter himmelflugten

15 millioner. Så mange såkaldte lykkeposer med overskudsmadvarer fra dagligvarekæder, restauranter, hoteller og servicestationer er havnet i danskernes hjem – og maver – i stedet for i skraldespanden.

Det skriver madspilds-appen Too Good To Go i en pressemeddelelse.

- Det er imponerende, at vi endnu en gang kan runde en flot milepæl her i Danmark, som i høj grad kan tilskrives det fællesskab, vi sammen med vores 2,9 millioner forbrugere og over 3.500 partnere har bygget op siden 2016. I en verden, hvor alle kæmper om ressourcerne, er det fantastisk, at Danmark på så kort tid har kunnet reddet 15 mio. måltider, hvilket kun understreger, at vi kommer længst ved at stå sammen, siger Heidi Boye, dansk landedirektør i Too Good To Go.

Blandt Too Good To Gos danske partnere er er COOP, Netto, Føtex, Lidl, Lagkagehuset, Bodenhoff og Q8.

I løbet af det seneste år har Too Good To Go i Danmark hjulpet danskerne med at redde 3,4 mio. måltider fra at ende i skraldespanden. Heidi Boye understreger, at kampen mod madspild fortsætter:

- Selvom vi har reddet 15 mio. måltider i Danmark, er rejsen slet ikke slut, og både virksomheder og forbrugere skal tænke helt anderledes, hvis vi vil se bæredygtige forandringer. Det kræver samarbejde og partnerskaber på tværs af brancher, sektorer og landegrænser.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156