23948sdkhjf

Mejerikæmpe lander aftale med udstyrsproducent: - En mærkedag

Arla Foods placerer sin første ordre hos Hydract

Ventilproducenten Hydract mærker i høj grad, at mejerisektoren har rettet fokus mod omstillingen til en mere bæredygtig produktion.

I en selskabsmeddelelse fortæller Hydract, at man har indgået en aftale med Arla Foods.

For mejerikæmpen indebærer det blandt andet indførelsen af energibesparende og digitalt styrede procesventiler fra Hydract.

Udover et lavere energiforbrug med lav CO2-udledning åbner introduktionen af Hydracts digitalt styrede ventiler også for procesoptimering, indsamling og anvendelse af data til optimering af produktionen, minimering af produktionsstop samt forebyggende vedligeholdelse.

- Vi er derfor stolte af, at vi i dag har modtaget, hvad vi forventer bliver den første af en række ordrer til Arla Foods, som er en af verdens førende mejerivirksomheder, lyder det i selskabsmeddelelsen fra Hydract.

Værdien af ordren offentliggøres ikke, men den er inkluderet i selskabets guidance for 2023.

Til Dagbladet Holstebro-Struer uddyber direktør Peter Espersen, der kalder ordren for "en blåstempling". Hydract har tidligere fokuseret på bryggeribranchen - blandt andet Carlsberg - og det kun nogle måneder siden, at de rettede blikket mod mejeribranchen. 

- For os er det jo en mærkedag, og vi forventer, at det er et stort projekt, som løber af stablen hos Arla. De er jo top-professionelle og gør det i etaper, og man kan sige, at det nok ikke ligger til dem at stoppe projektet hurtigt, når de har valgt at tage vores teknologi ind, lyder det fra Peter Espersen til lokalmediet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094