23948sdkhjf

Nyåbnet chokoladefabrik er vendt retur - kigger mod øllenes mikrobryggerier

Frellsen rykker en del af deres produktion til Hillerød og slår torsdag dørene op til en helt ny chokoladefabrik. Michael Lentz, som har 25 års erfaring med chokolade, står i spidsen for den daglige drift.

Det skriver sn.dk

Den nye fabrik, der også skal huse en mindre butik, får fire faste medarbejdere til start. Michael Lentz betegner den ny fabrik som en satellit-produktion, da den overtager en del af Frellsens hovedproduktion i Roskilde

Peter Frellsen, som er fjerde generation i spidsen for chokoladefirmaet sammen med sin fætter, glæder sig til at byde Hillerøds borgere velkommen i den nye fabrik.

- Frellsen lå jo i Hillerød i over 50 år, og siden vi lukkede, er der mange, som har henvendt sig og spurgt, hvorfor vi ikke er i byen. Nu glæder vi os til at åbne igen. Ligesom ølproducenter har mikrobryggerier, er tanken med den nye chokoladefabrik at lave en produktion i et mindre format, hvor man kan komme og smage på chokoladen, og se hvordan den bliver fremstillet, fortæller han til sn.dk.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062