23948sdkhjf

OPDATERET - Corona: Foodexpo gennemfører måske som planlagt

Opdateret klokken 16.45 med information om, at Foodexpo måske alligevel ikke bliver gennemført som planlagt.

Fødevaremessen Foodexpo bliver måske og måske ikke gennemført som planlagt i MCH Messecenter Herning 22.-24. marts.

Det fremgår af meldinger fra arrangørerne til Food Supply sent fredag eftermiddag, efter at vi lidt tidligere skrev som en kendsgerning, at messen bliver gennemført - selv om myndighederne på et pressemøde fredag opfordrede til, at alle arrangementer med flere end 1.000 deltagere bliver aflyst eller udskudt.

Vores artikel var baseret på en information, som fredag eftermiddag lå på Foodexpos hjemmeside. Dér blev der henvist til, at Sundhedsstyrelsen fredag telefonisk har bekræftet, at såvel danske som udenlandske gæster, som ikke er omfattet af rejserestriktioner, kan deltage. I meddelelsen står der også, at det på dagens pressemøde blev bekræftet, at restriktioner vedrørende store arrangementer ikke er aktuelle.

Nu viser det sig, at der er tale om en tekst fra 2. marts, hvilket Foodexpo nu også har indføjet på hjemmesiden.

Hverken Foodexpos projektleder, Carina Kirkegaard, eller MCH-pressechef Torben Kølbæk ønsker sent fredag eftermiddag at oplyse, om Foodexpo rent faktisk bliver til noget.

- Vi har rigtig mange arrangementer i den kommende tid, og vi arbejder med dem alle sammen i lyset af statsministerens udmelding. P.t. overvejer, undersøger og sonderer vi, og der kommer en udmelding om Foodexpo på et senere tidspunkt, siger Torben Kølbæk.

Ved den seneste Foodexpo, i 2018, var der cirka 26.000 gæster og 570 udstillere.

Foodexpos information om messen kan ses her - den bliver ifølge arrangørerne løbende opdateret:
https://www.foodexpo.dk/om-foodexpo/information-fra-mch-omkring-covid-19
Kommenter artiklen (5)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11