23948sdkhjf

Foodexpo udsættes til foråret 2021

Fødevaremessen Foodexpo bliver alligevel ikke holdt i Herning i september. Den er nu flyttet til foråret 2021, hvor arrangørerne har lagt sig fast på datoerne 21.-23. marts.

Det oplyser messearrangørerne hos MCH Messecenter Herning i en pressemeddelelse.

Oprindeligt var det planen at afvikle messen 22.-24. marts i år, men da regeringen i begyndelsen af marts opfordrede alle arrangører i Danmark til at udsætte eller aflyse arrangementer med over 1.000 deltagere, valgte MCH at udsætte messen til 13.-15. september. Og nu er kæmpearrangementet, som plejer at blive holdt hvert andet år, altså skubbet helt frem i foråret næste år

Den nye udsættelse er ifølge arrangørerne sket efter tæt dialog med samarbejdspartnerne bag Foodexpo. Messen arrangeres af MCH i samarbejde med de 13 førende brancheforeninger og -organisationer, der repræsenterer såvel messens udstillere som besøgende. Udsættelsen sker efter ønske og med fuld opbakning fra samtlige samarbejdspartnere, konstaterer MCH.

Niels Jensen, direktør for brancheforeningen MLDK - Mærkevareleverandørerne, begrunder behovet for at udsætte messen til foråret således:

- Vores branche er lige nu ramt både bredt og dybt af nedlukningen af Danmark, og det taler sammen med handelsmønstrene i branchen for at udskyde messen til næste år på marts-terminen, som vi kender. Jeg har derfor været i tæt dialog med MCH og bekræftet vores fulde opbakning til beslutningen om at udsætte messen til foråret 2021, hvor vi igen ser et stort behov i markedet og blandt vores medlemmer for at samles til fødevaremesse i Herning.


Den store opbakning fra samarbejdspartnerne glæder ledelsen i MCH.

- En messe skal til enhver tid afspejle en branches ønsker og behov. På Foodexpo har vi mange brancher samlet, og vi har derfor i fællesskab arbejdet indgående på at nå frem til det rigtige tidspunkt for messen. Vi takker de 13 brancheorganisationer og -foreninger for den gode og tætte dialog. Deres opbakning er altafgørende for Foodexpo, siger administrerende direktør i MCH Georg Sørensen i pressemeddelelsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078